Το ermionida-online.gr είναι μια πλατφόρμα με πολλές επιλογές αλλά και υψηλούς στόχους.

Δεν είναι μια απλή ιστοσελίδα αλλά ένας ολοκληρωμένος οδηγός προβολής και παρουσίασης της Ερμιονίδας, των τοπικών παραγωγών και των επιχειρήσεων.

Η σελίδα παρέχει υποστήριξη για αρχή σε δυο γλώσσες. Αγγλικά και Ελληνικά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την επαρχία μας. Να έχουν δηλαδή έναν εύχρηστο και σύγχρονο οδηγό μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο με τις πληροφορίες να βρίσκονται συγκεντρωμένες σε μια κατανοητή γι αυτούς γλώσσα.

Μέσα από την πλατφόρμα υπάρχει επίσης η έννοια των εκδηλώσεων και της καμπάνιας. Αυτή η λειτουργία έχει πολλαπλούς στόχους και πλεονεκτήματα.

Αρχικά θέλει να προστατέψει το περιβάλλον από την ξεπερασμένη και μη αποδοτική πλέον αφισορύπανση. Η αφισορύπανση είναι μια πραγματική σπατάλη σε χαρτί, μελάνι, καύσιμα για μετακίνηση, χαμένο χρόνο , εκτυπώσεις και τέλος τοιχοκόλληση. Δεύτερον θέλει να δώσει την δυνατότητα αλλά και τα σύγχρονα εργαλεία στις τοπικές επιχειρήσεις να προβάλουν τις εκδηλώσεις ή τις προσφορές τους εύκολα, γρήγορα, ,στοχευμένα και οικονομικά. Τρίτον θέλει να συνεισφέρει στην γενικότερη τόνωση και αναβάθμιση της περιοχής ιδιαίτερη κατά την χειμερινή περίοδο όπου παρατηρείται μεγάλη αδράνεια προβάλλοντας τις εκδηλώσεις και προσφορές της περιόδου εύκολα και γρήγορα από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου στον επισκέπτη.

Το ermionida-online είναι μια πλατφόρμα η οποία θα εμπλουτίζεται συνεχώς τόσο σε επίπεδο υλικού όσο και σε επίπεδο μηχανισμών.